Ziua mea de naștere

Cu mare plăcere te invit la sărbătorirea zilei mele de naștere! Va fi o zi plină de distracție, muzică și mâncare bună, iar prezența ta ar face această zi și mai specială.Sărbătoarea va avea loc pe data de [data evenimentului], începând cu ora [ora evenimentului], la [locul evenimentului].Ținuta este [specifică codul de îmbrăcăminte, dacă este necesar]. Te rugăm să confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

Zi Aniversară

Îți transmitem cu bucurie invitația noastră de a fi alături de noi în ziua în care vom sărbători o nouă etapă a vieții. Te așteptăm pe data de [data evenimentului], începând cu ora [ora evenimentului], la [locul evenimentului] pentru a sărbători împreună [numărul] ani de la [evenimentul aniversat]. Te rugăm să confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

Aniversarea Căsătoriei

Te invităm să sărbătorești cu noi [numărul] ani de la cel mai fericit eveniment al vieții noastre - ziua nunții noastre. Vom marca această zi specială pe data de [data evenimentului], începând cu ora [ora evenimentului], la [locul evenimentului]. Te rugăm să confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

Aniversarea Relației

Cu mare bucurie, te invităm să împărtășești cu noi bucuria marcării a [numărul] ani de la începutul minunatei noastre relații. Sărbătorirea va avea loc pe data de [data evenimentului], începând cu ora [ora evenimentului], la [locul evenimentului]. Te rugăm să confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

00

days day

00

hours hour

00

minutes minute

00

seconds second

Formular confirmare invitație

Participare
Apasă aici și vezi aici ce conține fiecare meniu în parte.
NOTĂ
Această pagina poate fi personalizată în funcție de preferițele fiecarui client.

Petrecerea

Restaurant Marshal Garden
  • Ora 20:00
  • Sambata 20 Iulie 2023

Participare confirmată

1. Meniu Standard: Acest meniu include o gamă variată de mâncăruri și băuturi, inclusiv carne, pește, legume, lactate și alte produse alimentare.

2. Meniu Vegetarian: Acest meniu nu include carne sau pește, dar poate include lactate, ouă și alte produse alimentare de origine animală.

3. Meniu Vegan: Acest meniu nu include niciun produs de origine animală, deci nu are carne, pește, lactate, ouă sau miere.

4. Meniu fără Carne, cu Pește: Acest meniu exclude carnea, dar include pește și fructe de mare.

5. Meniu cu Carne, fără Pește: Acest meniu include diferite tipuri de carne, dar exclude pește și alte fructe de mare.

Participare confirmată

Acest formulare este pentru prezentare

Formular trimis cu succes.

Ne bucurăm să vă putem asista în planificarea evenimentului dumneavoastră. Pentru a discuta despre necesitățile dumneavoastră specifice, pentru a solicita un exemplu de invitație digitală personalizată sau pentru a pune orice alte întrebări legate de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.