Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.povestea-noastra.ro

Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Descrierea serviciilor

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din aceste pagini web în scop de prestare de servicii și informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.povestea-noastra.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

Drepturile asupra conținutului site-ului

Online Press Media News S.R.L. (denumită în continuare Povestea Noastra), nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software ce compun website-ul.

Povestea Noastra deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Povestea Noastra, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.povestea-noastra.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut). Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Povestea Noastra. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Povestea Noastra.

Accesul și utilizarea paginii www.povestea-noastra.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil dar și pentru prestarea unor servicii afisate in pagina "Servicii", conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.povestea-noastra.ro sunt de interes general domeniului organizarii de evenimente și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestor pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.povestea-noastra.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul www.povestea-noastra.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.povestea-noastra.ro.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor Povestea Noastra și nu va acorda nici o garanție referitoare la:

  • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

  • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

  • inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Povestea Noastra nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele și pachetele www.povestea-noastra.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, vânzare de spațiu de e-banner, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.povestea-noastra.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Povestea Noastra în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.povestea-noastra.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea www.povestea-noastra.ro nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.povestea-noastra.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor si a consultantei, nu își asuma nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații generale, Povestea Noastra nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană și/sau companie care dorește să-și procure unul din serviciile de publicitate ebanner prezentate în site este rugata sa contacteze Povestea Noastra prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor/formularelor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Povestea Noastra, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea websiteului.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Povestea Noastra utile în legătură cu conținutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legăturii sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Povestea Noastra nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care vizitează site-ul www.povestea-noastra.ro si care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către OnlinePress; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Povestea Noastra a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Povestea Noastra și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Povestea Noastra va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Data intrarii in vigoare a prezentei: 01.06.2023

povestea noastra
Suntem o echipă dedicată pasionată de a crea invitații digitale personalizate pentru o varietate de evenimente. De la dineuri elegante și prelegeri informaționale, până la conferințe importante și întâlniri tematice fascinante, ne-am angajat să vă oferim soluții care să vă ușureze procesul de organizare a evenimentului.
Website creat de online media solutions creare site de prezentare creare magazin online

Participare confirmată

1. Meniu Standard: Acest meniu include o gamă variată de mâncăruri și băuturi, inclusiv carne, pește, legume, lactate și alte produse alimentare.

2. Meniu Vegetarian: Acest meniu nu include carne sau pește, dar poate include lactate, ouă și alte produse alimentare de origine animală.

3. Meniu Vegan: Acest meniu nu include niciun produs de origine animală, deci nu are carne, pește, lactate, ouă sau miere.

4. Meniu fără Carne, cu Pește: Acest meniu exclude carnea, dar include pește și fructe de mare.

5. Meniu cu Carne, fără Pește: Acest meniu include diferite tipuri de carne, dar exclude pește și alte fructe de mare.

Participare confirmată

Acest formulare este pentru prezentare

Formular trimis cu succes.

Ne bucurăm să vă putem asista în planificarea evenimentului dumneavoastră. Pentru a discuta despre necesitățile dumneavoastră specifice, pentru a solicita un exemplu de invitație digitală personalizată sau pentru a pune orice alte întrebări legate de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.