Invitații digitale pentru alte evenimente private

Invitațiile digitale pentru evenimente private aduc un plus de eficiență și stil în organizarea oricărui eveniment special. Cu un design atractiv și funcționalități personalizate, ele fac din procesul de invitație o experiență fluidă și plăcută, creând așteptări mari pentru ziua evenimentului.
00

days day

00

hours hour

00

minutes minute

00

seconds second

Formular Alte evenimente private

Participare
NOTĂ
Această pagina poate fi personalizată în funcție de preferițele fiecarui client. Se crează pagină separată în funcție de eveniment.

Alte evenimente private

InterContinental Athénée Palace
  • Ora 16:00
  • Sambata 20 Iulie 2023

Participare confirmată

1. Meniu Standard: Acest meniu include o gamă variată de mâncăruri și băuturi, inclusiv carne, pește, legume, lactate și alte produse alimentare.

2. Meniu Vegetarian: Acest meniu nu include carne sau pește, dar poate include lactate, ouă și alte produse alimentare de origine animală.

3. Meniu Vegan: Acest meniu nu include niciun produs de origine animală, deci nu are carne, pește, lactate, ouă sau miere.

4. Meniu fără Carne, cu Pește: Acest meniu exclude carnea, dar include pește și fructe de mare.

5. Meniu cu Carne, fără Pește: Acest meniu include diferite tipuri de carne, dar exclude pește și alte fructe de mare.

Participare confirmată

Acest formulare este pentru prezentare

Formular trimis cu succes.

Ne bucurăm să vă putem asista în planificarea evenimentului dumneavoastră. Pentru a discuta despre necesitățile dumneavoastră specifice, pentru a solicita un exemplu de invitație digitală personalizată sau pentru a pune orice alte întrebări legate de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.