Dineu

Te invităm cu mare plăcere la un dineu pe care îl organizăm pe data de [data dineului], începând cu ora [ora dineului], la [locul dineului]. Va fi o ocazie deosebită de a ne bucura de o cină delicioasă, într-un ambient plăcut, alături de oameni minunați. Te rog să îmi confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

Prelegere

Avem deosebita plăcere de a te invita la prelegerea cu tema [tema prelegerii], care va avea loc pe [data prelegerii], începând cu ora [ora prelegerii], la [locul prelegerii]. Te rog să îmi confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

Conferință

Te invităm să te alături nouă la conferința cu tema [tema conferinței], care va avea loc pe [data conferinței], începând cu ora [ora conferinței], la [locul conferinței]. Te rog să îmi confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

Întâlnire tematică

Îți transmitem invitația noastră la întâlnirea cu tema [tema întâlnirii], programată pe [data întâlnirii], începând cu ora [ora întâlnirii], la [locul întâlnirii]. Te rog să îmi confirmi prezența până pe data de [data confirmării], completând formularul de confirmare de mai jos.

00

days day

00

hours hour

00

minutes minute

00

seconds second

Formular Alt tip de evenimente

Participare
NOTĂ
Această pagina poate fi personalizată în funcție de preferițele fiecarui client. Se crează pagină separată în funcție de eveniment.

Dineu

InterContinental Athénée Palace
  • Ora 16:00
  • Sambata 20 Iulie 2023

Prelegere

Teatrul Metropolis
  • Ora 14:00
  • Sambata 20 Iulie 2023

Conferință

JW Marriott Bucharest Grand Hotel
  • Ora 20:00
  • Sambata 20 Iulie 2023

Intalnire tematică

Opera Națională București
  • Ora 20:00
  • Sambata 20 Iulie 2023

Participare confirmată

1. Meniu Standard: Acest meniu include o gamă variată de mâncăruri și băuturi, inclusiv carne, pește, legume, lactate și alte produse alimentare.

2. Meniu Vegetarian: Acest meniu nu include carne sau pește, dar poate include lactate, ouă și alte produse alimentare de origine animală.

3. Meniu Vegan: Acest meniu nu include niciun produs de origine animală, deci nu are carne, pește, lactate, ouă sau miere.

4. Meniu fără Carne, cu Pește: Acest meniu exclude carnea, dar include pește și fructe de mare.

5. Meniu cu Carne, fără Pește: Acest meniu include diferite tipuri de carne, dar exclude pește și alte fructe de mare.

Participare confirmată

Acest formulare este pentru prezentare

Formular trimis cu succes.

Ne bucurăm să vă putem asista în planificarea evenimentului dumneavoastră. Pentru a discuta despre necesitățile dumneavoastră specifice, pentru a solicita un exemplu de invitație digitală personalizată sau pentru a pune orice alte întrebări legate de serviciile noastre, nu ezitați să ne contactați.